Länkar

Här presenterar vi en del av våra leverantörer

martin_g_logo

Martin G

Vi vänder oss till glasmästeri, entreprenad- eller industriföretag och vill förtjäna långsiktigt förtroende genom en personlig service, hög kvalitet och pålitliga leveranser. Med vårt breda sortiment av planglas och plast och vårt kunniga säljteam som alltid är uppdaterat kan vi presentera skräddarsydda lösningar för kunders specifika behov. Vi lagerhåller ett stort antal glastyper och tack vare vår lokala produktion i Örebro och Stockholm kan vi snabbt och flexibelt tillgodose dig som kund.

pilkington_logo

Pilkington

Pilkington Automotive Sweden AB med ca 200 anställda producerar originalglas (OE) i form av takluckor, bakrutor och sidorutor vid Örja-fabriken i Landskrona och har lager för ersättningsglas (AGR) på 13 orter runt om i Sverige.

glasa_logo

GSAB

Gsab är med sina 60 år i branschen en av nordens ledande grossister av glasmästeriprodukter och levererar till glas- och byggindustrin i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår erfarenhet och tradition i kombination med hantverk och svensk produktion borgar för högsta kvalitet

nordan_logo_link

NorDan

NorDan grundades 1926, och har i dag växt till en koncern med cirka 1300 medarbetare och en omsättning i koncernen på 1,4 miljarder kronor. Ända sedan vår etablering 1926 har vi producerat innovativa produkter av hög kvalitet med trävirke som viktigaste råvara. Även om mycket har skett på området när det gäller produktionstekniker garanterar vi kvaliteten på hantverket vi levererar.

tanum_logo_link

Tanums Fönster

Rätt fönster förstärker husets karaktär. Hos oss hittar du estetiska produkter till ditt hus. Nya fönster, dörrar och skjutdörrar utvecklade i vårt lands kärvaste miljö. Ett Tanumsfönster är byggt för att klara bitande, salta nordsjövindar och stora temperaturväxlingar. Men det ska också släppa in allt det vackra kustljuset, solnedgången i väst och havets reflexer.

 

 • ÖPPETTIDER SAMT TELEFONTIDER

  Måndag-fredag:      07.00-16.30
  Lunchstängt:           12.00-12.30
  Dag före helgdag:  14.00

  Kontakta oss gärna för mer information!
  Slå en signal eller skriv ett mail.

  Gör ett besök på Glasmästeriet.

  Ni hittar oss vid Visby travet ca 300 m öster om ICA Maxi på väg 143 mot Roma.


 • Glasbranch Föreningen

  MTK Auktoriserad


 • Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.