Om företaget

Holms Glasmästeri AB är ett väletablerat företag som har funnits i Visby sedan 1930-talet.Företaget startade på S:t Mikaels gränd vart efter som företaget växte gick flytten till Follingboväg på öster i Visby.Sedan drygt trettio år tillbaka finns Holms Glasmästeri på Skrubbs vid Visby Travbana, 300 m öster om ICA Maxi på väg 143 mot Roma.Företaget är ett aktiebolag och drivs idag av Allan Karlsson. Förutom det traditionella Glasmästeriet är Holms Glasmästeri även ett Auktoriserat Bilglasmästeri.

År 2000 byggdes en ny stor bilhall med kapacitet att ta emot dagens bussar, bilar, maskiner och traktorer vid ett bilglasbyte. Hallen är anpassad och utrustad efter dagens krav på miljön.

Holms Glasmästeri har en mycket blandad kundkrets bestående av t ex Region Gotland, Gotlands hem, Riksbyggen, flertalet försäkringsbolag, byggföretag, bilföretag och övriga företag samt alla de som för oss är så viktiga – privatpersoner.
Vi gör vårt bästa för att tillgodose våra kunders önskemål.

Företaget har ett förankrat miljötänkande och återvinner alla bilrutor, papper, plast, wellpapp m.m. Vi gör vårt bästa för att bidra till en bra miljö och vara rädda om naturen som vi alla lever i.
Holms Glasmästeri har idag sammanlagt 8 st. anställda.

allan och bengt
 • ÖPPETTIDER SAMT TELEFONTIDER

  Måndag-fredag:      07.00-16.30
  Lunchstängt:           12.00-12.30
  Dag före helgdag:  14.00

  Kontakta oss gärna för mer information!
  Slå en signal eller skriv ett mail.

  Gör ett besök på Glasmästeriet.

  Ni hittar oss vid Visby travet ca 300 m öster om ICA Maxi på väg 143 mot Roma.


 • Glasbranch Föreningen

  MTK Auktoriserad


 • Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.